Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Nästa träff med Eyra blir..

Datum: 2011-12-06 Tid: 09:05:00 Om mitt hästliv / 15 Kommentarer
På onsdag, samma tid som sist 13:00! Jag ser verkligen fram emot det och hoppas att tiden går fort tills det är dags. Denna gången ska Mia vara med igen, bäst hon kan, då hon är sjuk. Jag tycker om att ha det stödet från ägarinnan som känner hästen ordentligt, så man kan fortsätta med iaktagelser och försöka memorea hanteringen. Det brukar ju alltid vara olika på olika hästar, och jag är den personen som vill göra rätt. Jag är en sådan människa; som vill göra rätt och också förbättras framförallt inom hästsporten.

Det kommer att bli roligt att se hur Eyra känns då, eftersom hon enligt Mia var lite seg sist. Eyra är den hästen som blir seg när hon inte fått röra på sig ett tag. Saken var det att jag tyckte att det kändes som stoet hade lite för mycket spring i benen, och försökte springa ifrån arbetet om man säger så. Men när Mia satte upp på slutet så konstaterade hon att hästen faktiskt var trött. Det var en del tänka ändå för hästen! Ägarinnan berättade att det var hon som skötte träningen, och den förra medryttaren stod mestadels för utridning. Men att det på den senaste tiden inte riktigt funnits tid för stoet.
SHUNi- hästblogg

SUPERFIN blogg!

Dagens fråga på min blogg: Vad anser du om hästtandläkare? Vad är dina erfarenheter om detta? Var mer än gärna med och diskutera på min hästblogg kring hästtandläkare! :)

Datum: 2011-12-06 Tid: 13:18:36
Hemsida: http://shuni.blogg.se/
Frida

Svar: Ja, det är helt klart miljövänligare och billigare, för jag har nog egentligen inte råd med bil så det ska bli skönt att slippa dom kostnaderna. Men frågan är ju hur det går när det blir ordentligen kallt, fast det blir nog en mild vinter i år om jag har tur :) Snö vill jag ha ändå, men det behöver ju inte vara -15 i flera månader.Tack! Jag har varit inne på din tidigare men tappade bort den igen, så jag följer dig gärna :)

Datum: 2011-12-06 Tid: 13:33:10
Hemsida: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Frida

Svar: Precis! Så jag hoppas att jag inte kommer frysa ihjäl på min lilla cykel, kanke får köpa en rumpvärmare till den med som jag har till Guffis sadel :p Jag la till dig med )

Datum: 2011-12-06 Tid: 14:45:34
Hemsida: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Frida

Svar: Sulor har han redan så det är lugnt, men jag får nog höra med hovslagarn om ingen kommer med något bra förslag :)

Datum: 2011-12-06 Tid: 15:57:01
Hemsida: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Adina & islandshästen Funi

Åh så spännande! :) Hoppas att det går bra då :) Så kul om du kan hitta en islandshäst att rida :)

Datum: 2011-12-06 Tid: 17:01:13
Hemsida: http://fyrbentaspringare.blogg.se/
Adina & islandshästen Funi

SV: Ja verkligen! Du är så klok du Samanta!

Det börjar bli mer och mer vanligt, det är jättetråkigt. För då blir det inte lika personligt. Typ om jag skulle svara på detta i ett inlägg, det skulle ju nästan vara skamligt!

Datum: 2011-12-06 Tid: 17:19:02
Hemsida: http://fyrbentaspringare.blogg.se/
Adina & islandshästen Funi

SV: Det där om konkurrens var intressant, så kan det kanske vara.. Hur ska man egentligen kunna ändra tillbaka detta?Jag tycker det är lite tråkigt med bloggare som knappt läser andras bloggar utan bara tänker på sin egen blogg. Förstår ju ändå storbloggare att de inte hinner gå in på alla som kommenterar, exempelvis kanske nevnarien. Men ändå - det skulle vara sååå uppskattat av alla läsare om man fick ett inlägg kommenterat av sin idol. Som dessutom inte bara var "tack" eller liknande :)Föresten, hur gick det med ditt sammanfattningsinlägg från Island? Har väntat på det ett tag nu :)

Datum: 2011-12-06 Tid: 17:30:30
Hemsida: http://fyrbentaspringare.blogg.se/
Adina & islandshästen Funi

SV: Skriv ett inlägg om det! Så kanske man kan få upp ett intresse, en diskussion som kanske leder till någonting bättre? Så jag tycker verkligen du ska ta upp det, skriva dina tankar om det!Brabra, ska bli spännande att läsa! Jag blev faktiskt lite orolig där när du helt plötsligt försvann mitt i stormen, haha. Trodde hela Island gick under först..Hm. Jag vet inte riktigt vilka som är nya, men några fina jag hittat senaste tiden är handwritten.blogg.se, fotopaulinas.blogg.se, petradahlen.blogg.se (skriver tyvärr inte så mycket, har inte hört ett ord sedan oktober), unicorn.blogg.se, öhm.. Det är väl några som jag tycker verka vara lite extra. Du har säkert hört om de flesta redan... Tack föresten! Det värmer jättemycket att höra :)

Datum: 2011-12-06 Tid: 17:44:03
Hemsida: http://fyrbentaspringare.blogg.se/
Emelie

Hej, fin blogg du har!

Du får gärna kolla in på vår blogg :)Kram!

Datum: 2011-12-06 Tid: 17:55:16
Hemsida: http://ourweekday.blogg.se/
Lisa

Sv: Ja, jag tittar också ner på hästen delvis för att kolla så hur det ser ut, det är ju dock lite onödigt eftersom man känner ganska väl hur hästen ställer sig, och om den går fram för skänkeln osv. utan att kika :)Det är såklart självklart för mig att ha rätt galopp i rätt varv också, det är bara det att jag måste träna på att känna när det är rätt galopp utan att titta :)

Datum: 2011-12-06 Tid: 20:41:50
Hemsida: http://islandsheestar.blogg.se/
Linn

Fin bloggm blogglovinbyte?

Allt bra idag? ^^

Datum: 2011-12-07 Tid: 07:47:10
Hemsida: http://kellyochlinn.blogg.se/
alva • FÖLJ MIN BLOGG VIA BLOGLOVIN - OCH FÅ EN FÖLJNING TILLBAKA •

Superfin blogg! :D älskar islandshästar, de är så himla fräna att rida!Följa varandra via bloglovin? :)

Datum: 2011-12-07 Tid: 12:54:04
Hemsida: http://alvadrommar.wordpress.com/
Linn

SV: Lagt till dig, säg till när du lagt till mig med! :)

Datum: 2011-12-07 Tid: 18:40:48
Hemsida: http://kellyochlinn.blogg.se/
alva • FÖLJ MIN BLOGG VIA BLOGLOVIN - OCH FÅ EN FÖLJNING TILLBAKA •

har lagt till dig nu :)

Datum: 2011-12-07 Tid: 20:59:21
Hemsida: http://alvadrommar.wordpress.com/
ullis

Det låter som en bra plan tycker jag, hoppas du kan köpa en höst i framtiden. Då får trösta dig med att det ändå inte är så många unga tjejer under 20 som har råd att köpa sig en egen häst =)Jag ber om ursäkt om jag missförstod din fråga på bloggen, jag trodde att du frågade hur andra hade gjort för att få sina föräldrar att köpa en häst eller hur man gör för att få en häst eller skaffa en häst. Jag kansk fick det hela om bakfoten....

Datum: 2011-12-09 Tid: 19:41:39
Hemsida: http://austri.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback