Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Jag är kär!

Datum: 2011-01-25 Tid: 22:34:30 Utrustning & dylikt / 3 Kommentarer

Min födelsedag har varit väldigt händelserik skulle jag vilja kalla det. Jag var ganska långsam imorse innan jag satte igång med dagen. Men jag kom iväg på eftermiddagen och tog bussen till Väla Köpcenta för att köpa mina efterlängtade träningskläder. Och givetvis var en fika inbokad med Kajsa. I flera dagar har jag kollat med storögda ögon på alla semlor som börjat fylla bakelsehyllorna bland fiken. Och eftersom det ändå är min födelsedag så tyckte jag att jag var värd en semla! Så mumsigt det var. Mitt i fikan så dök Malin och hennes vän Mea upp, så det blev lite mer sällskap.

Till dom goda nyheterna! Efter fikan så blev jag kär. I ett par skor. Jag och Kajsa tänkte väl oss inte för när vi började besöka olika butiker, och slutligen hamnade på Scorette. Vi blev kära. Det var hemskt! Efter mycket om och men så bestämde jag mig för att iallafall prova min storlek, men då fick vi reda på att min storlek inte fanns någonstans i hela Skåne utan att den närmaste butiken var Nordstan, Göteborg som bara hade två par kvar. Tur att man har en härlig syster som kan plocka upp dom till mig! Jag är alltså ett par skor rikare på fredag.


I'm in love! Vad tycker du om dom?

Men tro mig att det inte var enkelt att få tag på personalen på Scorette i Nordstan, Göteborg. Vi ringde i över en halvtimme för att kunna lägga undan dessa skönheter! Vi gav oss inte. 20:16, alltså sexton minuter efter stängning fick jag äntligen ett svar och kunde lägga undan skorna. Tack vare dessa skorna så har jag fått en super skön födelsedag!

bloglovin

TopRiders

Hej Samanta!Jag hittade din blogg via bloglovin och bestämde mig för att titta in :) Jag driver sveriges största skvallerblogg inom hästnischade bloggar och ville bara tipsa dig om den om du har missat den. Läs det senaste om dressyrmupparna, teamsl medflera! Du kan även delta i roliga tävlingar + mycket mer. Målet med bloggen är att framhäva hästbloggare i rampljuset lite mer. Hoppas du gillar bloggen!Ha en superbra dag!

/ TopRiders

Datum: 2011-01-25 Tid: 22:36:29
Hemsida: http://www.nattstad.se/topriders
Jennifer

Sv: Hihi jag följer dig också (A)

Ja min kisse e soet! ^^ Har du några djur? :)

Datum: 2011-01-26 Tid: 00:03:35
Hemsida: http://jenniferalindahl.blogg.se/
Evelina

Sv: Oj oj, någon humorbefriad tjej tog åt sej!

Hahaha, om du nu hade läst allt stod det överst att det var en analys av två killar från min klass som inte vet ett piss om hästar. Jag är mycket väl medveten om att det där är en liten isis - men tack för upplysningen.

Datum: 2011-01-28 Tid: 17:24:14
Hemsida: http://evelinablomqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback