Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Vardags-snack!

Datum: 2011-01-18 Tid: 21:47:22 Vardagslivet / 1 Kommentarer

Det var faktiskt skönt att komma hem efter träningen idag, det blev ett konditionspass eftersom jag körde efter träningsschema i måndags. Av någon anledning så lagas det inte mat till mig här hemma, så jag fick ta itu med det själv - och lagade en jättegod omelett. Perfekt kvällsmat.
Hästarna har fått broddar och halksula äntligen så nu kan jag sätta igång med ridningen vilket jag har sett fram emot hela vintern & så får dom broddar nu.. Men visst, bättre sent än aldrig? På bilden så ser vi världens finaste Blida, som jag sköter om.

Till vardagssnacket. Det har varit ganska händelserika dagar för mig, bland annat känner jag mig som världens mest klago-aktiaste flickvän som bara är sur. Men tro mig, det är inte alls så det är. Jag har bara världens mest otänkande-pojkvännen som finns. Jag tycker att det är en bra förklaring till hans otänkande-tänkande och därför har han fel i sitt tänkande? Nu ska jag inte dra upp vad problemet är, för då kommer jag sitta här och älta meterlånga sidor av tråkig text.

En annan sak jag också kan ta upp. Jag ska försöka att inte vara den där tråkiga bloggaren som bara snackar om sin träning på gymmet hela tiden - verkligen. Jag börjat läsa andras bloggar och inser hur många det är som skriver om deras träning och dieter, inlägg efter inlägg. Oroa er inte, thats not me!

Jag måste också tillägga att jag är SUPER-glad över alla kommentarer jag får. Jättegulligt av er. Ni får ha det bra sålänge, CIAO!

bloglovin


Emma Elfstrand - hästblogg

tack så mycket :D

Datum: 2011-01-18 Tid: 22:00:28
Hemsida: http://catago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback