Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Hästrelaterat arbete på Island

Datum: 2011-03-10 Tid: 11:33:43 Vardagslivet / 5 Kommentarer
Jag tror nog att jag har bestämt mig: det blir nog till att hoppa av skolan för att iställer åka till Island eller diverse land för att arbeta med hästar! Den stora tröttheten inom skolan kommer inte att avta, inte detta året och inte heller nästa. Så det är nog inte värt att spendera onödig tid på vansinnigt dåliga resultat. Då kan man tycka att det är lika bra att göra något som man istället har intresse av. Där har jag en poäng. Skolan hade nog inte blivit speciellt ledsna över mitt val heller, med tanke på att dom faktiskt vill skriva ut mig. Dessutom så är det ju trots allt min dröm att åka till Island, så varför inte bara göra det? Det är inte mycket svårare än så.

Så, vad tycker ni att jag ska göra? Det står mellan arbete med islandshästar i Sverige eller att dra iväg till drömlandet Island! Jag har haft kontakt med två tjejer som det ser ut i nuläget som eventuellt haft arbete till mig på Island. Jag menar, kan det bli bättre? Som det ser ut just nu så har jag två alternativ att välja mellan. Det är ett gårdsarbete men det är också hästrelaterat med bra löner och möjlighet till att eventuellt få ett eget föl! Det andra arbetet är ett helt hästrelaterat arbete med en hyfsad lön, inklusive att barnpassning kan ingå i arbetet.
 
Caroline

Åk till island, tror inte att du kommer att ångra dig. Sverige finns ju alltid kvar om du inte skulle trivas :)

Datum: 2011-03-10 Tid: 14:07:07
Hemsida: http://islandscarro.blogg.se/
Denise♥

Snälla kan du göra mig en liten tjänts och rösta på min blogg här! skulle bli jätte glad om du gjorde det, varje röst är unik för mig :) KRAMhttp://sofiahanden.blogg.se/2011/march/helgens-bloggfinaslisterna.html#comment

Datum: 2011-03-10 Tid: 17:40:22
Hemsida: http://niiisans.blogg.se/
Sara -hästblogg

Jag tycker inte att du ska hoppa av skolan! Du kommer garanterat att ångra dig. Utan en gymnasieutbildning kommer man typ, ingenstanns. Du får ex. inte söka till någon utbildning (du måste nästan ha en utbildning och "titel" om du vill kunna jobba med hästar i framtiden) och det är oerhört svårt att få något annat jobb också. Vem vill anställa någon utan utbildning? när det finns måååånga andra utbildade som söker samma jobb.Att åka till Island är en bra merit och något som jag tycker att du ska göra! MEN gå klart skolan först..Att åka till Island nu är en rolig och lätt "utväg" just nu. Du får jobba med hästar och göra det du tycker om.. men sen när jobbet är slut? då har du ingenting att luta dig emot.

Datum: 2011-03-11 Tid: 12:20:35
Hemsida: http://www.saraaandersson.devote.se
Lisaaa

Gud vad roligt! Om du är skoltrött som få tycker jag att du ska åka, eftersom dåliga resultat heller inte leder någonstans. Om du när du kommer hem, känner att du vill utbilda dig, så finns det alltid möjligheter. Att komma bort ett tag kanske bara gör att du orkar kämpa sen?

Datum: 2011-03-12 Tid: 12:02:38
Hemsida: http://islandsheestar.blogg.se/
Malin

Det låter härligt gumman! Gör det som får dig att må bra! Det kommer vara en SÅ kul erfarenhet för dig :) (glöm bara inte att du hade varit saknad här hemma ^^ )

Datum: 2011-03-14 Tid: 22:10:49
Hemsida: http://malinelviras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback