Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Avelsvisningar, tre veckor i rad!

Datum: 2011-05-31 Tid: 18:30:00 Äventyr på Island! / 0 Kommentarer

Precis som rubriken antyder så kommer det att vara tre avelsvisningar tre veckor i rad! Det innebär att det blir väldigt mycket "extra arbete" bortsett från allt det vanliga. Under veckorna så måste man hinna med att duscha de hästar som behöver det, manen på de hästar som ska visas måste delas och givetvis så ska hästarna vara ordentligt ryktade - dom ska helt enkelt vara snygga! ;) Förståligt.

På den första avelsvisningen så visades det fem stycken hästar, och på den kommande denna veckan så kommer det bara att visas tre ston, på grund av att det är en ganska lång resa till tävlingen. Nästa vecka blir den tuffaste! Då kommer det att visas minst tio hästar, eftersom tävlingarna hålls precis i grannstaden i Akureyri! Då kommer det att bli väldigt mycket arbete - och antagligen arbete tills midnatt. Jag vill inte ens tänka på nästa vecka.. ( Men det ska nog gå ändå! 
 
Därefter så blir det Landsmót, som hålls den 26 juni! Om jag inte minns helt fel.. Eventuellt så kommer vissa av hästarna ställa upp i några tävlingar där emellan, så då blir det också lite mer arbete kan jag tänka mig. Men antagligen inte lika mycket som förberedelserna inför avelsvisningarna och Landsmót. Och sen efter Landsmót, då börjar det dra ihop sig för min hemresa! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback