Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Dags för en provridning!

Datum: 2011-09-21 Tid: 15:30:00 Om mitt hästliv / 3 Kommentarer

Eftersom jag är "back on track" och vill återuppta allt som har med hästar att göra igen efter ett långt uppehåll i sommar så krävs naturligtvis en medryttarhäst som man känner att man har rätt kemi med. I några veckor nu så har jag hållt ögonen öppna för lite olika alternativ och nu äntligen tror jag mig hittat en passande häst. Men det får vi naturligtvis se efter provridningen. Hästen som jag ska rida är givetvis en Islandshäst, en vallack på 14 år. Han beskrivs som stor och stark, men en väldigt väluppfostrad fyrgångare.

Så idag är det dags för provridning. Klockan 16:00 idag så kommer jag att stå i ett helt nytt stall med nya människor, hästar och intryck. Det känns bra och jag ser väldigt fram emot det. Ni får önska mig lycka till! Jag hoppas att det kommer att gå bra och att hästen och hans ägarinna uppfyller mina förväntningar lika mycket som jag hoppas att jag uppfyller deras.

Sanna

Men oj! Så sjukt att jag tänkte på din blogg för bara en liten stund sedan när jag var ute i stallet, och nu när jag kom hem så fanns det en kommentar i min blogg! Ibland alltså!!!Det är bra med hästarna! Fía är dräktig, beräknas föla runt 1 maj nästa år. Dimma börjar bli en riktigt trevlig ridhäst och har varit med på sin första tävling :).

Datum: 2011-09-21 Tid: 15:57:32
Hemsida: http://sannasant.blogg.se/
Alexandra

Spännande med ny häst!

Hoppas det går bra på provridningen.Vad har du tänkt göra nu då? Söka jobb?

Datum: 2011-09-21 Tid: 16:07:18
Hemsida: http://barefootangel.blogg.se/
emma

jättefin blog

Datum: 2011-09-21 Tid: 16:42:08
Hemsida: http://islycka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback