Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

En snabb förmiddag i stallet.

Datum: 2012-03-28 Tid: 17:30:00 Om mitt hästliv / 1 Kommentarer
Jag är egentligen en människa som är inställd på fel dygnrytm, och är alltså mestadels vaken om eftermiddagar till sena kvällar. Detta är för att jag väldigt ofta arbetar nattpass på mitt arbete. Jag vill vara den som kan vakna tidigt, och ändra om sin dygnsrytm på en dag. Men det är jag inte.. Men för ovanligheternas skull så kom jag upp i tid idag!

Snabbt så beslutade jag mig för att ge mig av till stallet direkt, och drog på mig stallkläderna och försvann ut genom uterdörren med en banan och en flaska vatten i handen. Det var rätt fint väder, med det blåste på en del. På bussen så bestämde jag mig för att ta en liten skrittrunda bara, och göra min debut barbacka på Faxi. När jag kom in till stallet så stod hästarna fortfarande och åt frukost.. Så jag tog ut en del av frukosten till Faxi, så att han fick äta medans jag borstade honom. När jag väl satt upp så kände jag hur omusklad Faxi faktiskt är, och även är att han är något för smal.. Detta är ett problem vi är medvetna om, och håller på att arbetar med. Faxi var pigg poch framåt som vanligt - även om han har en ganska långsamt skritt. Dock så var han lite "tittig", men det kan ju bero på att det blåste en del.

Efter skrittrundan så satte jag igång med morgonmockning. Vi brukar mocka en gång på morgonen, för att sedan underlätta arbetet för kvällsmockningen. Jag har egentligen ingen dag ännu som är min arbetsuppgift dag i stallet, i och med att jag arbetar som jag gör. Men när jag är i stallet så hjälper jag självklart till! Just nu så är vädret inte så himla bra.. hade nämligen planerat att åka till stallet nu mot kvällen igen. Vi får se hur det blir med det.
Filippa

svar: Det är på Säve (Göteborg)! :)

Datum: 2012-04-01 Tid: 18:23:09
Hemsida: http://tennisryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback