Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Planer inför morgondagen!

Datum: 2012-03-24 Tid: 12:35:11 Om mitt hästliv / 6 Kommentarer
Imorgon så är det Islandshästens Dag 2012 i Helsingborgs ridhus. Detta är något som vi i nordvästra Skåne har sett fram mot hela året! Det utlovas show och tävling, marknad och lotteri. Dessutom så hänger jag med som hästskötare till Emma Snygg, som skall delta i tävlingen Lätt Klass. Det var alltså sex år sedan jag följde med som hästskötare till Islandshästens Dag, och då till Emilie Hansson. Det var tider det, då när alla mina Islandshästvänner var vid liv.. Men nu taggar jag, och hoppas att det kommer att gå super för Emma och Faukur. :D
emma

hejsan. besök gärna min blogg :) helt nystartad islandshästblogg. tipsa gärna va ja kan skriva om ;D ha de bra!

Datum: 2012-03-26 Tid: 00:15:41
Hemsida: http://islycka.blogg.se/
emma

härlig blogg med jättefin design =)

Datum: 2012-03-26 Tid: 19:50:20
Hemsida: http://emmaohlsson.blogg.se/
Sara

Fin blogg!

Bloglovin' byte? :)

Kram!

Datum: 2012-03-27 Tid: 16:35:59
Hemsida: http://ponnypollarna.blogg.se/
Caroline

SV: Han har alltid varit svår, problem häst. Problem är något jag alltid haft med honom, men har lärt mig att hantera honom, så sista halvåret har allting vara fallit på plats, men nu för ett tag sedan så fick han en black out bara stängde av skallen och drog iväg i världens galopp, gick inte att bromsa.Har även kollat upp hela honom ua, så han gör nog inte det för att han har ont.han är som sagt väääldigt speciell :)

Datum: 2012-03-27 Tid: 20:56:50
Hemsida: http://islandscarro.blogg.se/
Cornelia & Sara

Följer dig oxå nu! :D

Kram!

Datum: 2012-03-27 Tid: 21:05:20
Hemsida: http://ponnypollarna.blogg.se/
Caroline

SV: Sv: Han är hos min tränare :) Ja att de skulle över vattnet på vägen, något han inte ville. Men att han tillslut fick ge sig och gå över är en av teorierna vi tror på , och sen slog de slint för honom. När han drog med mig så skulle jag över en bro, som han vägra, nöjde mig med att han klev upp med ena hoven.Tror att de kan vara det som kan störa i hans lilla huvud :) för skulle han ha ont, så går han ju inte jätte fint, vissa dagar när man rider precis samma, och tränar samma. Dessutom är han genomkollad, och alla skavanker är behandlade. Så min tränare sa att jag har ju liksom kollat upp hela han, och det är ju nu ua. Så hon ska rida honom, och se vart de leder. För någon dag sedan var han bara hur fin som helst, så tror att de kan ha och göra med när de skulle över vattnet.. :)När han drog med mig, så försökte jag bromsa, gick inte, ställa lite gick inte heller då han hade bitit tag i bettet, kunde inte heller ta ena tygeln, för att dra runt honom å de var blank is, och hade inten lust att gå omkull, så det var bara att hålla i sig, och hoppas att han springer hem till stallet. Nej jag är inte heller rädd av mig, men lite läskigt var de om man skulle möta trafik, men en okontaktbar häst.

Datum: 2012-03-27 Tid: 22:20:52
Hemsida: http://islandscarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback