Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Vilken trevlig respons!

Datum: 2012-03-22 Tid: 19:45:00 Om mitt hästliv / 0 Kommentarer
Ja, vilken trevlig respons jag fick från många läsare! Ni gör så att man verkligen vill komma tillbaka och återigen bli en aktiv islandshäst-bloggerska. Med det så har jag faktiskt bestämt att uppdatera här betydligt oftare än vad jag gjort den senaste tiden. Det är faktiskt så att jag egentligen har tiden att kombinera arbete, ridning, vänner och bloggandet. Men det blev inte riktigt så sist, så jag valde att lägga både häst och blogg på hyllan när jag tvärt slutade att uppdatera. Ett inlägg kan göras om detta, om någon är intresserad? ;)

Men så har jag lite planer på hur detta skall bli en fungerande vardagssyssla igen:
  • Först och främst så behöver bloggen en ny och fräsh layout. Just nu orkar jag knappt titta på den nuvarande. Vintern är över, och det räcker med allt som är grått! Även om den egentligen är rätt så snygg.. Eller är det kanske bara jag som är trött på mörkret?
  • Jag måste försöka ta tag i mig själv, och komma i underfund med vad jag egentligen vill göra i framtiden. Att arbeta på McDonald's är utvecklande, men inte speciellt stimulerande.. Jag funderar på att ta upp studierna och välja ett hästinriktat, kanske ridlärare..?
  • Mer häst & ridning på schemat, då det gör min kropp och sinne så otroligt avslappnad och harmonisk. Även sätta mer mål och press på utvecklande inom ridsporten. Allting blir så mycket roligare om man har mål att följa och klara av.

Vi får se hur allting kommer att gå, men just nu så är jag heltaggad! Har återigen börjat titta på hästrelaterade yrken utomlands (fy mig!) och drömmer mig bort.. Men för tillfället så räcker det med äventyr, då äventyret till Island kommer att hålla länge. Hoppas att ni läsare, gamla och trogna som nya tycker att detta kommer att bli intressant. Förresten, snart så kommer det en presentation på min nya medryttarhäst! Presentationen dröjer dock ett par dagar, lite längre kanske. Men det kommer ett par bilder på honom inom kort!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback