Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Inköp av nya rid- och stallkläder!

Datum: 2012-11-27 Tid: 08:00:00 Utrustning & dylikt / 3 Kommentarer
Ja, för en gångs skull valde jag att spendera pengar på mig själv - och denna gången till min outfit i stallet. Det var verkligen välbehövligt, då jag brukar gå i gamla jodphursridbyxor och någon äldre tröja. Men nu kan man äntligen själv se lite anständig ut i stallet. Den ihopalagda summan jag gav för allt vill jag egentligen inte nämna, då det landade på en ganska saftig summa allt som allt. Men men, om man köper nya rid- och stallkläder till sig själv var 7:e år så gör det nog inte så mycket.

De två översta jackorna är 66 North, de är väldigt bekväma och har en otroligt snygg passform! Något jag gillar med just mina två jackor är framförallt det naturfärgade i dem. Jackor som går att använda även till vardags. Ytterjackan är från Mountain Horse, och jag har inte fått hem den ännu. Mössan är från Kingland, och det är ett av de bästa köpen jag har gjort. En otroligt snygg mössa, och även hästen uppskattar att tugga på den.. Det gör dock inte jag, kan jag tillägga. Ridbyxorna är från Topreiter, och även dem har en otroligt fin passform.

Fia

Åh, 66en uppe till vänster och top reiter byxorna ligger på min vill-ha-lista kan jag ju lätt säga, haha! :) Hört mkt gott om byxorna men själv aldrig provat dem, väldigt snygga är de ju i varje fall!

Datum: 2012-11-28 Tid: 19:36:55
Hemsida: http://meistaraverk.blogg.se
Anna

Åh vad snygga!! :)

Datum: 2013-01-03 Tid: 14:48:45
Hemsida: http://kyngala.blogg.se
Karin

Riktigt snygga grejer allihop!! *Vill ha* Men känner igen det där med att man aldrig köper till sig själv... men hästarna ska ju ha såklart! ;) Vore kul o ha lite snyggare grejer ibland... jag rider i mjukisbyxor hemma ibland oxå, skönt men verkligen inte snyggt! ^^

Datum: 2013-01-07 Tid: 15:27:19
Hemsida: http://nupur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback