Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Uvex eller Casco?

Datum: 2012-11-08 Tid: 06:30:00 Utrustning & dylikt / 6 Kommentarer
Jag känner att det är dags att göra ett inköp av en ny ridhjälm. Min nuvarande är bara en lånad, då jag inte får tag i min gamla som ligger kvar hos Eyras ägare. Så, det är verkligen dags! Min ridhjälm skall ju trots allt passa mig, och vara anpassad för mig. Min nuvarande lånade är något för stor och passar mig inte alls i smaken egentligen. Så nu är det dags att köpa en ny. Givetvis så vill jag ha en ridhjälmsmodell som ser lite sportigare ut, och av mer "Islandshäst-tänk". Jag funderar på antingen Uvex eller Casco.
 
Vad tycker ni? Personligen funderar jag över denn högst upp till vänster. Men det var också dyrast. Samtidigt så får man ju tänka på att det är en ganska billig försäkring i fall om någon skulle hända. Det hade varit roligt att höra vilken ni tycker är snyggast, och vilket märke ni hade valt.
 
Retard Riders- Martina

Tyvärr, tycker ingen av dem är särskilt snygga :/

Datum: 2012-11-08 Tid: 10:51:36
Hemsida: http://retardriders.blogg.se
klara

tack :')

jag har en uvex å två charles owen, alla e sköna men co e mkt skönare, men uvex ventilerar grymt!

Datum: 2012-11-08 Tid: 11:39:36
Hemsida: http://klarrs.blogg.se
Frida

Svar: Precis, men samtidigt ska ju också bromsen fungera, men jag tror ändå att hästen måste kunna gå framåt för att man ska kunna stoppa den. Annars står den ju bara stilla :)

Datum: 2012-11-08 Tid: 19:41:25
Hemsida: http://guffiframidfelli.blogg.se
Julia

Jag håller med, den högst upp till vänster var snyggast. Även om jag i allmänhet tycker ridhjälmar ser plastiga och tråkiga ut. Själv köpte jag en ny, men trivdes bättre med en gammal sliten hjälm som fanns på min förra arbetsplats, så jag bytte till mig den istället ;D

Datum: 2012-11-09 Tid: 22:39:45
Hemsida: http://scenicworld.blogg.se
Filippa

Vi ska skapa en topplista för islandshästbloggar baserat på statisitk mm. ALLA med islandshästblogg går in och skriver sin mailadress i detta inlägg. Hade hjälpt oss i jakten på att samla ALLA islandshästbloggar oerhört mycket! http://tennisryttarna.blogg.se/2012/november/sveriges-storsta-islandshastblogg.html#comment

Just din blogg är viktig, tack på förhand!

(om du redan fått denna kommentar eller redan har skrivit in din mailadress kan du borste från denna kommentar)

/Malin och Filippa - tennisryttarna.blogg.se

Datum: 2012-11-14 Tid: 20:58:21
Hemsida: http://tennisryttarna.blogg.se
Karin

Jag har en uvex (rätt lik den högst upp till vänster) och en casco (längst ner till höger fast annan färg) och jag tycker båda är snygga men jag gillar passformen på uvex bättre! Den är dessutom ställbar så den rekommenderar jag nog mest! :)

Datum: 2013-01-07 Tid: 15:24:52
Hemsida: http://nupur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback