Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Sommarbus med stallvänner!

Datum: 2012-11-07 Tid: 21:25:00 Om mitt hästliv / 0 Kommentarer
Den 11 juni så var den verkligen sommar! Värmen kom allt närmare och all päls från våra annars så lurviga Islandshästar avtog allt mer, och blev rill en glansig sommarpäls. Just denna dagen så red jag ut med en de yngre tjejerna i stallet, Emma och hennes häst Fákur. I det området där vi har hästarna så finns det väldigt dåligt om ridvägar. Men det finns en liten skog som vi ibland rider till. Det gjorde vi idag!
 
Det blev massor klättring, och det märks att hästarna tyckte att det var minst lika roligt för dem som för oss att ha lite sommarbus. Vi hoppade öven en minimal stock, galopperade upp för en backe och ned för den och gjorde en liten terrängbana på platån vi var på. Det var super! Jag saknar verkligen sommaren. Men, jag är också en av dem som faktiskt tycker att det är mysigt att vara påpälsad med mycket kläder när snön lägger sig. För att göra det hela roligare, så ska jag lägga ut min första video på denna dagen.
 
På videon så ser ni mig och Kolfaxi från Bergshill. Han ser verkligen smal ut, men dock så är han en väldigt stor Islandshäst av den finare modellen med längre ben. Det har verkligen hänt mycket med honom sedan dess, men det är ju alltid roligt att visa! Så, hoppas på trevlig respons.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback