Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Tillbaka med ny & fräsch layout!

Datum: 2012-10-25 Tid: 16:36:15 Om mitt hästliv / 1 Kommentarer
Efter lång, lång väntan så har jag äntligen fått min blogg nyrenoverad, och mycket fräschare med en ny layout! Detta tackar jag bästa Denise Nyberg för. Att det blivit så att jag helt enkelt lade av, var för att jag trodde att nyrenoveringen av min blogg skulle gå lite snabbare. Men allt tar sin tid, och då bestämde jag mig helt enkelt för att invänta med uppdateringar, tills jag var nöjd och fick nya tag i att fortsätta att göra det jag gillar så mycket, nämligen att blogga om min största passion; Islandshästen! Eftersom det var månader sedan jag senast gjorde mitt sista inlägg så lämnade jag er ganska ovetande om vad som hände därefter. Men nu finns det all tid i världen att ta igen detta, så vänta er en hel del uppdatering framöver!
 
Jag hoppas att det finns läsare kvar, & att ni är intresserade om mitt hästliv tillsammans med Islandshästar. Även om det inte handlar om mig som hästskötare på Island som det gjorde 2011, så hoppas jag ändå att det duger med mig och min medryttarhäst Faxi från Bergshill ett tag framöver. Även om det återigen finns funderingar på att åka tillbaka till härliga Island. Men mer om detta kommer någon annan gång.
Anonym

absolut, ska bli jättekul att följa dig igen. för oss som inte riktigt var med från börjar av din islandsresa kanske du kan varva inläggen med att brätta lite från det också? funderar nämligen på att åka dit efter att jag pluggat klart o jobba..

Datum: 2012-10-25 Tid: 21:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback