Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Min alldeles egna häst!

Datum: 2013-08-20 Tid: 08:20:00 Om mitt hästliv / 3 Kommentarer
Ni läste det. En dröm har alltså gått i uppfyllelse, något som jag önskat sedan första gången jag satt på en ponny, för mer än 15 år sedan. Jag kan inte beskriva denna känslan i ord, och det hela känns faktiskt ganska overkligt. Vi hämtade hem min häst lördagen den 10:e augusti, från Larsgården, i Småland. Den 27:e juli så åkte vi till Östra Greda på Öland, där hon först stod, för att titta på stoet som jag var intresserad av. Jag kan ju säga att något kändes rätt, eftersom det blev hon som vi några veckor sedan hämtade!
 
"Knappt medelstor (gissningsvis ca 137 cm) fuxsto med vita tecken. E. Sibelius von Eichenhof u. sto bed 7.95 med SM-meriter i Femgång och Tölt. Sto med trevlig exteriör, skulle möjligen önskas något mer lång linjerad. Bra underrede och höjd på henen, välansatt hals som kunde vara något längre men bärs mycket trevligt, kraftfullt kors och välmusklad rygg. Rör sig med synnerligen elastiska, kraftfulla och utrycksfulla gångarter, stor och hög aktion i samtliga gångarter. Väljer traven men visat en hel del tölt. Ej inriden ännu. Känslig, lyhörd och nyfiken personlighet. Önskar hitta en ambitiös ryttare som är intresserad av att tillvarata hennes talang."
 
Det var beskrivelsen av Villimey från Östra Greda i annonsen. Så, vad tycker ni om mitt hästköp? Personligen så kan jag ju beskriva mig själv som världens lyckligaste person! Ren hästlycka.
 
 
malin

vilken sötnos!
en på mitt nuvarande stall har en häst e Sebelius, det är ett väldigt trevligt sto.

Tror nog att det kommer bli jättebra! :D

lycka till med henne :D :D

vad är planen, ska du rida in henne själv? :D

Datum: 2013-08-21 Tid: 12:11:45
Hemsida: http://malinsjolander.se
Sarah

grattiis!! hon är ju jättefin! ååh Sibelius är ju verkligen huuur fin som helst! Min häst kommer från Östra Greda och Gisli och Lotta är ju verkligen hur trevliga och duktiga som helst när det kommer till hästarna! :D lycka till så mycket

Datum: 2013-08-24 Tid: 00:20:11
Hemsida: http://islandsryttare.blogg.se
Paulina - paulinas.se

GRATTIS! :) Var har du den någonstans? :)

Datum: 2013-08-26 Tid: 12:36:48
Hemsida: http://paulinas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback