Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

När det börjar falla på plats ..

Datum: 2013-08-30 Tid: 10:11:00 Om mitt hästliv / 0 Kommentarer
Jag har faktiskt en fundering. Och det är: "Varför börjar allt falla på plats när det finns ett slut i närheten?". Med detta så syftar jag ju framförallt på min träning tillsammans med min foderhäst, Faxi. Jag har ridit och tränat honom i flera månader, och det är nu som det börjar kännas som att det mesta börjar falla på plats. Han har fått en annan energi, en bättre tölt som är mer takren, och blivit rätt så fin även om det fortfarande fattas lite muskulation. Precis nu, börjar allt falla på plats. När jag tagit det stora beslutet, för att uppfylla min dröm, och köpt en egen häst. Och med det beslutet valt att ta ett mindre ansvar för min foderhäst, Faxi.
 
Det som är så otroligt skönt att veta är att detta inte är slutet. Jag kommer fortfarande att träna honom ett par månader till, och  bara för skojs skull ställa upp i ett par tävlingar till höst. Men det känns ändå som att det är helt fel tidpunkt släppa honom. Det är ju nu det börjar hända saker. Och jag hoppar verkligen att han får den rättvisa ridning och träning han behöver i framtiden.
 
 
Ren takt i TÖLT, även om vi visar tråkig form. Jag måste verkligen fokusera på min sits hädanefter. Har händerna något högt upp. Jag tycker nästan att man ser på min sits hur man får sitta till och spänna magen för att man skall sitta korrekt och stilla. Vi rider i ganska högt tempo under den sträckan. Vad tycker ni?
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback