Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

När drömmen slår in!

Datum: 2013-08-31 Tid: 09:00:00 Om mitt hästliv / 3 Kommentarer
Det är en ofattbar lycka, den dagen då man hämtar sin egen häst. Det är alltså sant, det som man gjort veckorna innan.. alla samtal, när vi besökte hästen, alla funderingar. Innan vi hämtade henne kändes det det inte riktigt som att det var sant. Men det var det. Det var en dröm som jag haft sedan barnsben, och nu har den slagit in. Just nu så tror jag att det inte finna många som är lyckligare än mig. Vi kommer att ha så otroligt roligt i framtiden, imorgon och dagen efter det. Med många medgångar, och samtidigt motgångar. Med denna drömmen som gått i uppfyllelse, är tänker jag njuta i den, och förhoppningsvis hitta nya!
 
För er som drömmer om en egen häst, sluta aldrig drömma. En dag så kanske det slår in!
 
 
Detta är min häst, Villimey från Östra Greda! Det känns otroligt att kunna säga så.
 
Moa E

Vilken fin häst du köpt dig! Namnet är ju ett jag personligen tycker är väldigt fint. Hoppas att det går bra för er i framtiden!

Kram

Datum: 2013-08-31 Tid: 17:40:27
Hemsida: http://islandslycka.blogg.se
Caroline Westberg

sv:
Poängmässigt gick det riktigt kasst i uttagningen till gdy, men jag lyckades ju knipa en b-finalsplats. Poängen var typ 7.80 nånting.
I finalen gick det desto bättre och jag landade på 8,192 (tror jag) vilket jag är supernöjd med. Det var traven som borde varit bättre men både tölt och ökad tölt är jag supernöjd med.
I T3 gick det jättebra med tanke på vad jag har legat på. Fick 5,50 vilket innebär a-klass och i finalen fick jag 5,40 nånting vilket jag är supernöjd med det också :D

Sigfus och Josefines gård ligger utanför Enköping i Fjärdhundra.
Vill också pröva på att jobba på Island en sväng, bara för att ha gjort det. Sån erfarenhet bara!!


Grattis till hästen :D

Datum: 2013-08-31 Tid: 23:14:00
Hemsida: http://walk.webblogg.se/
Lisa

Vad roligt, det är verkligen speciellt att äga en alldeles egen häst! Har inte riktigt fattat att jag gör det än, och då är det ändå mer än ett år sen, haha..

Datum: 2013-09-06 Tid: 23:27:40
Hemsida: http://emilisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback