Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Mina högsta bedömningar hittills!

Datum: 2013-07-06 Tid: 12:30:00 Tävlingserfarenhet / 0 Kommentarer
Jag tycker verkligen att det är super roligt att ställa upp i tävlingar med Faxi, trots att vi inte riktigt är färdiga för att kanske egentligen ställa upp, eller i alla fall att ha stora förhoppningar och förväntningar. Men det har jag absolut inte, utan jag ställer upp för min egen skull. För att se hur vi utvecklats helt enkelt. Och med tanke på att jag bara ställt upp i två klasser av V5, och en träningstävling av samma klass som ger poäng, så ser man redan resultat och förändringar! Litegrann iallafall. Så jag tänkte iallafall ta upp och visa mina högsta bedömningar hittills.
 
 
På den senaste tävlingen jag ställde upp i, V5 på Gandurs 1-års Jubileum den 8:e juni, så fick jag helt klart bättre resultat än vad jag någonsin fått tidigare. Två av domarna gav mig nämligen 4,5 i poäng! Den tredje gav mig 4,0. Så resultatet blev sammanlagt 4,33 i poäng. Jag blev super glad! Jag vet ju om att tölten inte sitter, och vi gör vad vi kan på den fronten. Men som jag nämnt tidigare tror jag att det kräver tid. Poängen gav mig iallafall en delad 14:e placering av 21 ekipage. Som tidigare sagt, där var jag helt nöjd!
 
På den första tävlingen jag deltog så missade vi galoppen helt. Först så blev det fel galopp, och sedan när jag trodde att vi hamnade i rätt galopp så var det istället korsgalopp. Resterande poäng i tölt den gången var rätt lika med den senaste gången. Dock så höjdes poängen för trav och skritt, och givetvis galopp, jämförelsevis med första gången. Det är kul att jämföra! Jag kommer troligen att visa en film från min första tävling i V5.
 
Vad är eran högsta poäng och bedömningar? Ä ni på samma nivå som mig, eller tävlar ni kanske i lite svårare klasser? Undrar också varför ni tävlar, och vad tjusningen är för er?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback