Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Det var ett tag sedan sist!

Datum: 2013-06-20 Tid: 13:00:00 Om mitt hästliv / 1 Kommentarer
Oj, vad tiden går fort! Och återigen har min blogg blivit lidande, av olika skäl. Men jag kan säga att det har hänt en hel del sedan senast! Nu står jag ännu en gång inför valet om jag ska fortsätta att driva min blogg, och om intresset för det finns? Personligen hade jag tyckt att det var super roligt! Det blir ju trots allt som en anteckningsbok, där man kan se tillbaka på det som hänt..
 
Något av det som har hänt, sedan jag uppdaterade senast i januari, är bland annat att jag har flyttat, så nu bor jag 5 minuter i från stallet! Jag bor tillsammans med min underbara pojkvän, och detta är en helt annan historia, men nu håller vi oss till det häst-relaterade! Kolfaxi från Bergshill är nu min foderhäst, och jag har fullt ansvar för honom. Vi har även debuterat i firmakeppni i vintras, och ställt upp två gånger i V5 och ställt upp i en träningstävling och varit med på kurser. Jag kan ju även nämna att än är inte tävlingssäsongen över, utan det blir att vi ställer upp i ett par till - vilket jag verkligen ser fram emot!
 
 
Här är ett par bilder från den första V5 tävlingen vi ställde upp i. Men det kan jag berätta mer om i ett senare inlägg, kanske. Frågan är då.. har jag några läsare kvar som är intresserade av uppdateringar?
Anonym

jaa!!

Datum: 2013-06-20 Tid: 23:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback