Startsidan   Om mig    Kolfaxi   Kontakt   

Vad tycker ni?

Datum: 2013-06-23 Tid: 15:41:00 Om mitt hästliv / 2 Kommentarer
Eftersom det var flera månader senast jag regelbundet gjorde uppdateringar så tänkte jag först och främst berätta om vad som har hänt dessa månader, och varför jag slutade med att skriva inlägg här på bloggen. Ett tag låste jag till och med bloggen, då det var tänkt att jag skulle lägga ned helt.. men ack, nej! Så vill jag ju inte ha det. Nu vill jag istället försöka komma igång litegrann - kanske inte så fullt aktivt som det en gång var. Men ändå!
 
En av anledningarnatill att jag slutade upp helt med bloggen var på grund av att min livssituation förändrades en hel del! Jag träffade en superhärlig kille, och väldigt strax inpå gjorde vi beslutet att jag skulle flytta hem till honom, och hans hus. Något som är ganska otroligt är att jag nu bor 5 minuter från stallet och hästarna! Dessutom så trivs jag väldigt bra, och jag är lyckligare än vad jag någonsin tidigare har varit! Jag är numera dessutom fodervärd till den 14-åriga islandsvalacken jag tidigare presenterat litegrann, och har med det ansvar över honom 7 dagar i veckan och har honom som min egen häst. Mina ambitioner med honom är främst att kombinera träning med att ha roligt, och att så småningom få honom välmusklad och ge honom möjligheterna till att gå i taktren tölt. Jag tog aktivt upp detta målet efter igångsättningen i början av februari, men det är mycket arbete och lösgörning som gäller när man skall träna upp en femgångshäst som blivit ganska dåligt riden under lång period.
 
Det som kommer att följa nu, vad jag hade tänkt, är att jag kommer inom snar framtid berätta litegrann återigen om hästen jag rider, om hästarna i stallet, om hur det fungerar i vårt stall, tränings- och tävlingsplanering samt berätta hur det har gått på tidigare tävlingar! Hoppas det finns intresse för att läsa om dessa ämnen? Men jag tar mer än gärna emot tips på vad just du vill veta.
 
 
carro w

Ja jag verkligen älskar att tävla. Jag har bara tävlat i ett år ungefär. Innan jag hade mitt sto så tävlade jag några strötävlingar på mammas gamla häst :)

Datum: 2013-06-23 Tid: 16:54:39
Hemsida: http://walk.webblogg.se
Anonym

Ja vill gärna läsa om det :)

Datum: 2013-06-23 Tid: 17:43:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback